Kahramanmaraş'ta Taş Ustalarının Sanatı Camileri Süslüyor! Kahramanmaraş'ta Taş Ustalarının Sanatı Camileri Süslüyor!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde geçen yıl temmuz ayında meydana gelen ve matematik öğretmeni Bülent Koç'un tarlasında nereden geldiği belirsiz bir kurşunla hayatını kaybettiği olay, 8 aydır çözüme kavuşmuş değil. Elbistan Mesleki Eğitim Merkezi'nde görev yapan Koç'un ölümüyle ilgili olarak yapılan soruşturma sonuçsuz kalırken, ailenin hala fail ya da faillerin bulunmamasına tepkisi sürüyor.

Matematik öğretmeni Bülent Koç, temmuz ayında hububat hasadı yaparken meydana gelen olayda sırtına isabet eden bir kurşunla hayatını kaybetti. Ancak, olayın detayları ve sorumlular hala aydınlatılamadı. Ailenin ve çevre halkının beklentisi, soruşturmanın hızlandırılması ve faillerin adalet önüne çıkarılması yönünde.

Olayın üzerinden geçen 8 ay boyunca savcılıktan yapılan açıklamalarda bir gelişme olmamıştır. Fail ya da faillerin tespiti için yürütülen çalışmaların sonuçsuz kalması, ailenin endişelerini artırmaktadır. Matematik öğretmeni Bülent Koç'un ailesi, soruşturmanın derinleştirilmesi ve adaletin sağlanması talebiyle yetkililere çağrıda bulunmaktadır.