Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik Geleneksel Piknik Şenliği düzenledi. Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlik, yüzlerce katılımcıyı bir araya getirerek hem eğlenceli hem de anlamlı anlara sahne oldu.

Whatsapp Image 2025 05 13 At 20.24.06

Kahramanmaraş’a 370 Milyonluk Gençlik Merkezi İnşa Ediliyor! Kahramanmaraş’a 370 Milyonluk Gençlik Merkezi İnşa Ediliyor!

Şenlikte çocuklar için hazırlanan şişme oyun alanları, palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma gibi eğlenceli yarışmalar büyük ilgi gördü. Gün boyunca gönüllerince eğlenen çocuklara aileleri de eşlik ederek onların mutluluğuna ortak oldu.

Whatsapp Image 2025 05 13 At 20.24.07

Ailelerden Başkan Görgel’e Teşekkür
Etkinlikte çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçiren aileler, bu anlamlı organizasyondan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti. Aileler, bu tür sosyal etkinliklerin özel bireylerin özgüvenini artırdığını, toplumsal kaynaşmayı teşvik ettiğini ve çocukların sosyal becerilerinin gelişmesine katkı sunduğunu dile getirdi.

Whatsapp Image 2025 05 13 At 20.24.09

Başkan Görgel: “Özel Kardeşlerimizin Yanındayız”
Etkinliğe katılarak özel bireyler ve aileleriyle birebir ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, alanda çocuklarla sohbet edip çeşitli oyunlara eşlik etti. Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Görgel şu ifadeleri kullandı:

“Engelliler Haftası dolayısıyla özel gereksinimli kardeşlerimiz ve kıymetli aileleriyle buluştuk. Bugün burada çok güzel bir atmosfer vardı. Bu tür organizasyonlarla onların yüzlerindeki tebessüme tanıklık etmek bizim için en büyük mutluluk. Büyükşehir Belediyesi olarak özel bireylerimizin hayatını kolaylaştıracak tüm çalışmaları artırarak sürdürüyoruz.”

Whatsapp Image 2025 05 13 At 20.24.09 (1)

Editör: Haber46 46