Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül’ün Kızından Dokunaklı Veda Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül’ün Kızından Dokunaklı Veda

Ramazan Ayı etkinlikleri, 14 Mart Perşembe günü saat 20.45'te tasavvuf musikisi dinletisiyle başlayacak. Müzisyen Eşref Ziya'nın sahne alacağı konser ise 15 Mart Cuma günü aynı saatte gerçekleşecek.

16 Mart Cumartesi günü "Emrolunduğu Gibi Dosdoğru Ol" söyleşisiyle Yazar Yasin Pişgin'in katılımıyla devam edecek olan etkinlikler, çocuklara yönelik tiyatro ve kukla gösterileriyle renklenecek. 17 Mart Pazar günü "Nasrettin Hoca'dan Kavuklu'ya Ders" adlı tiyatro gösterisi ve 24 Mart Pazar günü "Hacivat Karagöz ve Meddah Amca" adlı tiyatro gösterileri, minik seyircilerle buluşacak.

Yetişkinlere yönelik tiyatro gösterileri de Ramazan etkinlik programında yer alacak. 29 Mart Cuma günü "Kiralık Konak – Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu" ve 6 Nisan Cumartesi günü "Bir Tabak Daha" adlı tiyatro gösterileri sanatseverlerle buluşacak.

Etkinlik takvimine Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet adresinden ulaşılabilecek. Programın ücretsiz olarak düzenleneceği ve tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi. Kahramanmaraşlılar, Ramazan Ayı'nda kültür ve sanat dolu etkinliklerle buluşarak keyifli bir zaman geçirecekler.