Türkiye'd deprem riski en yüksek illerin başında gelen Kahramanmaraş'ta son iki günde arka arkaya yaşanan depremler nedeniyle vatandaş korku ve panik içinde. 

Kahramanmaraş'ın Pazrcık ilçesinde son 48 sat içerisinde 35 adet deprem meydana geldi. Depremler her geçen gün şiddetini artırırken en şiddetlisi bugün 3,8 büyüklüğünde gerçekleşti.

Son deprem bugün Pazarcık ilçesi Damlataş'ta 3,8 büyüklüğünde meydana geldi. Pazarcık'ta gerçekleşen depremler Çiğdemtepe, İğdeli, Denizli, Yarbaşı, Salmanıpak, Akçakoyunlu, Kadıncık, Doğanlı, Narlı bölgelerinde yoğunlaştı.

Türkiye'nin ünlü deprem uzmanlarının hemen hemen tamamının Kahramanmaraş'ta çok büyük bir deprem beklentisi olduğunu söylemesine rağmen yetkililer alınan tedbirler ve Kahramanmaraş'taki depremsellikle ilgili bir açıklama yapmıyor. 

Prof. Naci Görür'den şok iddia! Sırada Kahramanmaraş depremi var -  Kahramanmaraş Haber - K.Maraş Gündem Son Dakika Haberleri

PROF. DR. NACİ GÖRÜR: SIRADA KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ VAR

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Nisan ayında yaptığı açıklamada, "Sonraki depremin Doğu Anadolu Fayı üzerinde Erkenek, Çelikhan, Kahramanmaraş Türkoğlu bölgelerinde olacağını düşünüyorum" demişti.