Kahramanmaraş'ta toplu taşımaya bir zam daha geldi. Halk ekmeğe zam üstüne zam yapan ve ekmeği İstanbul ve Ankara'dan pahalı satan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün enonomik olarak çok zor günlerden geçildiği şu dönemde toplu ulaşıma zam yapmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

Neredeyse bir yıldır suya her ay zam yapan ve su zengini olmasına rağmen çok pahalı su içen Kahramanmaraş'ta toplu ulaşıma çok büyük zam yapıldı. 

Kahramanmaraş'ta toplu taşıma öğrenciler için 3 liradan 3,5 liraya, siviller için ise 4,40 liradan 5,5 liraya yükseltildi. Otu böceği paylaşan, akşama kadar paylaşım yapan Büyükşehir Belediyesi ise zam haberini duyurmadı. 

AK PARTİ İSTANBUL'DA İPTAL ETTİRDİ

İstanbul'da toplu taşımaya yapılan zam üzerinden siyaset yapan ve öğrenci zammını iptal ettiren Ak Parti'nin Kahramanmaraş'ta yapılan toplu taşıma zammına nasıl tepki göstereceği merak konusu. 

HALK OTOBÜSÜ ESNAFINA MESAJ

Halk Otobüsleri esnafına gönderilen mesj şu şekilde:

Sayin esnaflarimiz, yaklasik iki aydan beri belediyemize gerek sozlu olarak, gerekse yazili olarak OHO lerine zam taleplerimiz sivil 7 tl, ogrenci 5 tl, sofor kart 8 tl, aktarma 3.5 tl olmasina ragmen UKOME den cikan fiyat sivil 5.5 tl, ogrenci 3.5 tl, sofor kart 7 tl ve aktarma 2.5 tl olarak guncellenmistir. Belediye baskanimizla gorusmemiz neticesinde bu rakamlarin iki ay sureyle devam etmesini,  iki ay sonra tekrar oturup konusarak fiyatlari yeniden guncelleyecegimizi soylemesi sonucu yetmez ama evet dedik. Pandemide ve her zora dustugumuzde maddi ve manevi olarak Ozel Halk Otobuscu esnafimizin yaninda,  arkasinda  olan Hayrettin GUNGOR baskanimiza guveniyoruz ve tesekkur ediyoruz. Ucretsiz binislere arac basi aylik 5500 tl ve mazot farki destegi de devam edecek. 15 Haziran yarin sabah itibari ile yeni fiyata gecilecektir. Esnaflarimiza hayirli olsun...Bilgilerinize...