Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Şairler Tepesi’nde düzenlenen toplantıda ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek şehirde devam eden yatırımlar ve gelecek projeleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda KASKİ Genel Müdürü Necati Çalık da hazır bulundu.

Bakan Kurum Kahramanmaraş'ta: 6 Şubat'ın Bedeli 104 Milyar Dolar
Bakan Kurum Kahramanmaraş'ta: 6 Şubat'ın Bedeli 104 Milyar Dolar
İçeriği Görüntüle

Altyapı, ulaşım, sosyal ve kültürel projelerin ele alındığı toplantıda Başkan Görgel, kurumlar arası koordinasyonun şehir yönetimindeki önemine vurgu yaptı. İlçe belediyeleriyle birlikte hareket etmenin hizmetlerin hızlanmasına ve verimliliğin artmasına katkı sağladığını belirtti.

Ev (1)-2

Başkan Görgel, “Kahramanmaraş’ın geleceğini şekillendirirken ortak akıl ve dayanışmayı esas alıyoruz. İlçelerimizle el ele vererek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Amacımız, daha yaşanabilir ve daha güçlü bir şehir inşa etmek” dedi.