Adıyaman'da, merkez ve Kahta ilçesinde başlayan sis, trafikteki araçların ilerlemesini zorlaştırdı. Sürücülerin araç farlarını yakarak seyrettiği Adıyaman-Gölbaşı kara yolunda, trafik ekipleri olumsuz durumların önlenmesi için gerekli önlemleri aldı.

Sis nedeniyle uçak seferlerinin iptal edildiği belirtildi. Yetkililer, sisin etkili olduğu bölgelerde sürücülerin dikkatli olmaları ve takip mesafesini korumaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kahramanmaraş'ta da, kent merkezinin yüksek kesimlerinde sisin etkisi görüldü. Görüş mesafesinin azaldığı yerlerde sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Bölgede görev yapan trafik ekipleri, sürücüleri sis nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Karatutlu: ‘Kahramanmaraş Kayseri üzerinden hızlı tren hattına bağlanmalıdır' Karatutlu: ‘Kahramanmaraş Kayseri üzerinden hızlı tren hattına bağlanmalıdır'

Yoğun sisin etkisi altındaki Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta alınan önlemlerle birlikte, olumsuz durumların en aza indirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor.