Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'tan Göksun istikametine seyir halinde olan A.S. yönetimindeki 80 AAC 268 plakalı otomobil, Nuri Pakdil Tüneli'ne yaklaştığında önünde seyreden araçların yavaşlaması sonucu duramayarak, H.D. yönetimindeki 46 D 6294 plakalı araca çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle H.D.'nin aracı, önünde seyreden A.H. tarafından kullanılan 27 MD 8924 plakalı araca çarptı. Yaşanan zincirleme kazada 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralılar arasında durumu ağır olan bir kişinin yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtildi. Diğer yaralıların ise çeşitli hastanelerde tedavileri sürüyor.

Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç ve Minibüs Çarpıştı, 3 Kişi Hayatını Kaybetti! Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç ve Minibüs Çarpıştı, 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

Trafik Ekipleri İnceleme Başlattı

Trafik ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonucu, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafik akışı normale döndü.