KAYSERİ (AA) - Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) yeni hizmet binasının 1,5 ay içinde hizmete gireceği bildirildi.

Oda Başkanı Suat Özsoy, düzenlediği basın toplantısında, daha iyi hizmet vermek amacıyla Uğurevler Mahallesi'nde, içinde tiyatro ve konferans salonu gibi sosyal alanların da bulunduğu yeni hizmet binasının 2 bin 400 metrekare üzerine inşa edildiğini söyledi.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü anlatan Özsoy, inşaatın 1,5 ay içinde bitmesini beklediklerini dile getirdi.

Odada yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Özsoy, "Meslek sorunlarını her platformda dile getirmeye çalıştık. Onbirinci büyük odayız. Faaliyetlerde büyük şehirlerin ardından geliyoruz. Meslek profilimizi eğitimli, sosyal, iletişimi kuvvetli, hukuku iyi bilen kişiler olarak çizdik. Eğitim olmazsa olmaz, bunu her şekilde hayata geçirmeye çalıştık" diye konuştu.

Özsoy, bilgilendirmenin ardından üç dönemdir sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini, AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.