Türkiye Kupası son 16 grubunda oynanacak olan PTT 1. Lig lideri Kayserispor ile Süper Lig lideri Beşiktaş arasındaki maçta takımların ilk 11'leri belli oldu.

Kayserispor'da sakatlığı bulunan Cemil Adıcan ve hafif sakatlıkları bulunan Henrique Sereno ve Serdar Kulbilge bugün takımlarını yalnız bıraktı. Beşiktaş'da sakatlıkları bulunan Daniel Opare, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Tomas Sivok bugün forma giyemiyor.

Süper Ligde 19. haftada Fenerbahçe, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalınca Çaykur Rizespor’u deplasmanda 2-1 ile geçen Beşiktaş 4 hafta aradan sonra sonra tekrar liderliğe yükseldi. PTT 1. Ligi'nde 19. hafta geride kalırken lider Kayserispor’un 40 puanı bulunuyor.

İki ekip arasında oynanan son 10 müsabakada Beşiktaş’ın rakibi Kayserispor’a karşı galibiyetlerde 5-4 üstünlüğü bulunurken 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş’ın kaydettiği 15 gole karşılık Kayserispor ise attığı 13 gol ile cevap verdi.

E Grubunu 11 puan ile lider tamamlayan Kayserispor, bu turda F Grubunu 10 puan ile ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş ile eşleşmişti.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve hakem Özgür Yankaya'nın düdük çalacağı maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Özgür Yankaya, Ekrem Kan, Mehmet Cem Hanoğlu
Kayserispor: Kamran Aghayev, Fatih Serkan Kurtuluş, Cüneyt Köz, Berkay Can Değirmencioğlu, Alper Uludağ, Murat Akın, Ömer Bayram, Anıl Taşdemir, Srdan Mijailovic, Abdullah Durak, Bobo
Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Ersan Adem Gülüm, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Necip Uysal, Tolgay Ali Arslan, Uğur Boral, Mustafa Pektemek