Musa'nın Orhan'ı ele geçirip vurması şok etkisi yarattı. Peki merakla beklenen Kehribar 5. bölüm de neler yaşandı? Leyla her şeyi Orhan'a itiraf edecekken Adile ve Kaan'ın Mudanya'ya gelmesiyle ne yapacağını şaşırdı. Orhan Almanya'da kurduğu düzeni ailesinden bile yıllarca gizledi. Kehribar son bölüm de Türkiye'ye gelen Adile, Musa'yla anlaşıp Yarımcalı ailesine karşı bir tavır takındı. Yarımcalı ailesinden payına düşeni almak isteyen Veli ve Sanem, Musa'yla anlaşma yaparak ailesine ihanet etmeye başladı. Kaan ve Kemal'in karşı karşıya gelmesi yeni bir savaşın daha başlamasına neden olur. İkili karşı karşıya gelir gelmez kavga etmeye başladı. Kaan'ın Orhan'ın oğlu olduğunu öğrenen Bahar çok şaşırdı. Öte yandan Orhan yağhane baskınını gerçekleştiren kişinin Musa olduğunu öğrenince ortalık yine karışmaya başladı. Orhan artık kesin kararını vererek Musa'nın kalemini kırdı. İşlenen cinayetleri ve yapılan baskınları takip eden Başkomiser Yıldırım bir kez daha ikilinin karşısına çıkarak onları uyardı. Arazi mafyasının lideri Oğuz'un Orhan'a yakınlaşması ortalığı ateşe verdi. Musa Orhan'ı tehdit ederek onu öldüreceğini söyledi. En sonunda Orhan'ı ele geçirerek vurmaya çalıştı. Diziyi aşağıda bulunan Kehribar 5. bölüm izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. 
KEHRİBAR 5. BÖLÜM
Atv ekranlarının sevilen dizisi Kehribar bu haftaki bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Orhan düşmanlarıyla karşı karşıya gelmeye devam etti. Leyla'yla birlikte büyük bir tuzağa düşen Orhan ne yapacağını şaşırdı. Cemil ve adamları Leyla'yı vurunca Orhan şok oldu. Kurşun yağmuruna tutulan Orhan ve Leyla'nın üzeri Musa tarafından çizildi. Cemil ise Orhan'ın Leyla'yla buluşmasını hazmedemedi.

ORHAN ŞOK İÇİNDE

Leyla'nın vurulması üzerine Orhan adamların hepsini sinirle vurarak onu kurtardı. Cemil Musa'nın karşısına çıkarak onu kullandığını söyleyince ortalık iyice karıştı. Orhan'ın Türkiye'ye gelmesinden sonra Mudanya'da ortalığın karıştığını fark eden emniyet hem Orhan'ı hem de Musa'yı ziyaret etti.

OLAYLARA EMNİYET MÜDAHALE ETTİ

Olaylara polisin karışmasıyla Mudanya'da sular duruldu derken Gemlik'te yaşayan gençler Orhan Yarımcalı'nın yanına dost olmaya geldiler. Orhan bir yandan hastanede yatan Leyla'nın durumunu merak ederken diğer yandan da tuzağı kimin kurduğunu bulmaya çalıştı. 

KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Ölüm ikilinin başında dolaşsa da Orhan kendisine bu tuzağı kuranları bulup cezalandırmaya karar verdi. Musa ve Cemil kurdukları planının ortaya çıkmaması için her şeyi yaptılar. Orhan'ın Almanya'da Türkiye'ye gelmesinden sonra yaşanan olaylar polisin dikkatini çekmeye başladı. Başkomiser Yıldırım Mudanya'yı iki bölen Musa ve Orhan'ı teker teker ziyaret etti. Olayların büyümesinin ardından devreye polisin girmesi herkesi canını sıktı. Orhan Yarımcalı'nın Musa'ya kestiği racon dilden dile dolaşmaya başladı. Gemlik'te yaşayan gençler Yarımcalı'ya destek olmak için onun yanına gitti. Orhan Leyla için endişelenirken kendilerine bu pusuyu kuranları bulmaya çalıştı.