Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Turgay Kıran ve yönetim kurulu üyeleri, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'ne konuk oldu. Kıran, yapılan toplantıda üyelere projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Turgay Kıran, ''Ben bu dönem mümkün olduğu kadar Galatasaraylılara ulaşmaya çalıştım. Dernekleri gezmedim. Ancak Metin benim çok eski dostum. Metin'in burada olması nedeniyle, üyelerle beraber olmak ve sohbet gerçekleştirmek istedik." diyerek, şöyle konuştu:

"1905 GSYİAD çok faydalı işler yapmış bir dernektir. İki gün sonra seçim var çok ciddi bir katılım olacağını düşünüyoruz. Diğer taraf 3000'i geçmemek için uğraşırken biz 5000, 6000'i bulmak istiyoruz. Bu seçim çok önemli. Bu seçim Galatasaray'da statikomu yoksa bir reformmu olacak bunun mücadelesini veriyoruz.''

1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise yaptığı açıklamada, ''Çok keyifli bir seçim süreci geçiyor. Üç tane aday var ve çok değerli Galatasaraylılar. Projeler çok zengin ekipler çok zengin. Kulüp sadece maddi olarak değil beceri ve proje anlamında çok zengin. İnşallah önümüzdeki hafta şampiyonlukla da bunu taçlandıracağız. Ve el ele verip kolları Galatasaray için sıvayacağız.'' dedi.