KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar ile Melikgazi Belediye Başkanı Büyükklıç, oyunu kullandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi 1026 nolu sandıkta oy verdi.

Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, siyasi partilerin 1 ayı aşkın süredir kendilerini ve projelerini anlattığını belirtti.

Türkiye'nin geleceğiyle ilgili iradelerini sandığa yansıtmak için vatandaşların oy kullandığını belirten Çolakbayraktar, şunları kaydetti:

"İnşallah hayırlı bir netice olur, bu hayırlı netice hem ülkemiz için hem bütün dünyada yaşayan Türk milleti, tüm dünya toplumları için hayırlı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bu sonuç sadece ülkemizde beklenmiyor, bütün dünyadaki insanlar bugün burada sandıktan çıkacak bu neticeleri bekliyor, hayırlı sonuçların oluşacağını huzurun, istikrarın, güven ortamının tekrar devam edeceğine inanıyorum. İnşallah bu neticeler sonucunda bütün dünyada barış hakim olur, huzur olur, istikrarlı güven ortamı yeniden tesis edilir diye düşünüyorum."

Melikgazi Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç da oyunu Kadir Has İlköğretim Okulu 1116 nolu sandıkta kullandı.

Büyükkılıç yaptığı açıklamada, Kayseri’de huzur ortamında, bütün partilerce seviyeli bir seçim çalışmasının gerçekleştiğini bildirdi.                 

Huzur ve istikrarın önemine işaret eden Büyükkılıç, "Huzur ve istikrar önemli. İnşallah bu seçimlerde ülkemiz, şehrimiz, milletimiz ve en önemlisi gençliğimiz kazanacak. Seçimler gelip geçer, önemli olan birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve huzurumuzun bozulmamasıdır. İnanıyorum ki, sağduyu hakim olacak, sağduyu kazanacak. Türk milleti bir kez daha ülkesine, vatanına, devletine, milletine, bayrağına  sahip çıkacaktır" ifadelerini kullandı.