Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversite yönetimi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri ile birlikte Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) Kahramanmaraş Avşar Kız Yurdunda düzenlenen iftar yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi.

6

İftar yemeğine üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın yanı sıra Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, KSÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Enver Orhan, Dış İlişkiler Şube Müdürü Özlem Nalbantbaşı, Avşar Öğrenci Yurdu Müdürü Yeliz Ören ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

3

Yemek sonrasında öğrencilerle sohbet eden Rektör Niyazi Can, yurt imkânları hakkında yetkililerden bilgi alırken, öğrencilerin barınma ve eğitim konularındaki talep, memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

Ailelerinin bizlere emaneti olarak gördükleri öğrencilerin her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilendiklerini belirten Rektör Can, barınma ve ulaşım gibi konularda da ilgili kurum ve kuruluşlarla yürütülen verimli ve etkili işbirlikleriyle öğrencilerin sorunlarını çözdüklerini söyledi.

2

Attıkları her adımda, aldıkları her kararda insan merkezli ve öğrenci odaklı bakış açısıyla meseleleri ele aldıklarının altını çizen Rektör Can, “Öğrencilerimize nitelikli öğrenme olanaklarını sağlarken, onların ders dışındaki zamanlarını da sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamlarda geçirebilmeleri için şehirdeki bütün paydaş kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ediyoruz. Sanat, kültür ve spor faaliyetlerinden, ulaşım ve barınmaya öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak için devletimizin imkânlarını seferber ediyoruz.” diye konuştu.