Ziraat Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan yaptı. “Mezuniyet sizlere önemli bir sorumluluk yükledi sorumluluğunuz vatana ve vatandaşlara hizmetkâr olmaktır” diyen Prof. Dr. Bakan öğrencilere kendilerini sürekli olarak geliştirmeleri ülke ve dünya sorunlarına çözüm üretmeleri tavsiyesinde bulundu.
Bütün sorunların çözülmek için var olduğunun altını çizen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakan “her sorunu bir sıçrama taşı olarak görün. Hedeflerinize ulaşmak için azimli olun ve çok çalışın” diye konuştu.
Ziraat Fakültesi Dekanı Vekili Prof. Dr. Ali Kaygısız ise toplumların gücünün eğitimli insanlarla ölçüldüğünü hatırlatarak öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayan ailelere ile üniversite akademik ve idari personeline teşekkür etti.
Dekanı Vekili Prof. Dr. Kaygısız mezun öğrencilere iş ve meslek yaşamlarında başarılar dilerken “Her ne iş yapıyorsanız en iyisini yapın, dürüst, doğru, ahlaklı olun, insan onuruna yakışmayan davranışlardan uzak durun” tavsiyesinde bulundu.
2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 269 mezun veren Ziraat Fakültesi birincisi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğrencisi Nurcan Gezer olurken, Tarım Ekonomisi Bölümünden İbrahim Arı ikinci ve yine Tarım Ekonomisi Bölümünden Hüseyin Meral üçüncü oldu.

KSÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ
KSÜ Rektörlüğü Tarafından dereceye giren öğrencilere birincilik ödülü olarak bilgisayar, ikincilik ödülü olarak tablet ve üçüncülük ödülü olarak harici bellek verilirken öğrenciler ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan’ın elinden aldı.