Akşemseddim İmam Hatip Ortaokulu'nda Etkinlik Şenliği... Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde bulunan ve yaptığı farklı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren  Akşemseddim İmam Hatip Ortaokulu'nda aynı gün kermes ve Halk Eğitim Sergileri düzenlendi. Öğrencilerin Telnoloji Tasarım ve Resim Çalışmalarının da sergilendiği etkinlikler büyük ilgi gördü.

Akşemseddim İmam Hatip Ortaokulu'nda açılan kermes ve sergilerin açılışına Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Büyükşehir Belediye Başkan Yardmcısı Muharrem Erantepli, Onikişubat Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Suzan Ve Abdulhalkim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Büyüksakallı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Duran Doğan, Onikişubat Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hacı Emre Gökşen ve Süleyman Dal ile Akşemseddim İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Memduh Kayıklık, Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran katıldı.

Okul bahçesinde kurulan masalarda öğrencilerin ve öğretmenlerin katkılarıyla hazırlanan birbirinden lezziz yiyecekler satıldı. Okul içerisinde açılan Halk Eğitim Kursları ise yıl boyunca yaptıkları ürünleri "yıl sonu sergisi" ile sergilediler. Çok büyük ilgi gören ve kadıların birbirinden güzel el emeği ürünleri sergiledikleri sergilere yoğun katılım oldu. 

HABER FOTOĞRAFLARI

Serginin açılışına yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek sergilenen ürünleri çok beğendiğini söyledi ve bu ürünlerin bir defa da Belediye'nin katkılarıyla açılmasını arzu ettiğini ve bu konuda gereken her desteği vereceğini söyledi.