Bir Garip Aşk 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal 7'de yayınlanan Hint dizisi Bir Garip Aşk 4 Aralık Pazar fragmanında şok üstüne şok yaşanacak. Bir Garip Aşk yeni bölümde Khushi ve Payal, Lucknow’a geri dönmek için hazırlıklar yapar. Bir Garip Aşk son bölümde  Khushi’nin evinin kilitli olduğunu gören Arnav ne yapacağını bilemez. Devyani ise Lavanya ile uğraşmaktadır. 

KHUSHİ VE PAYAL, LUCKNOW’A GERİ DÖNÜYOR

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, ani bir karar alan Khushi ve Payal, Lucknow’a geri dönmek için hazırlıklar yapar. Khushi’nin evinin kilitli olduğunu gören Arnav ne yapacağını bilemez. Devyani ise Lavanya ile uğraşmaktadır. 

Bir Garip Aşk 14.Bölüm Fragmanı 4 Aralık Pazar

Lavanya konusunda endişelerini Anjali ile paylaşan Devyani, ona planı hakkında ipuçları verir. Khushi ve Payal bir dükkânda kendi yaptıkları şekerlemeleri yapıp satmaya başlamışlardır. İkili aynı zamanda Lucknow’a geri dönmek için de hazırlıklarını sürdürmektedir. Diğer yandan Manaroma, Lavanya ile yakınlaşmaya çalışır. Amacı Arnav ile onun bir an önce evlenmesini sağlayarak sıranın oğlu Akash’a geçmesini sağlamaktır. Khushi’nin evinin yakınlarından geçen Arnav ve Anjali, Shyam ile karşılaşınca çok şaşırırlar. Khushi’nin evinin kapısında asma kilit olduğunu gören Arnav’ın kalbini yeniden tuhaf duygular kaplar. Anjali, Devyani’nin zorlu sınavını geçebilecek mi? Khushi ve Arnav yeniden karşılaşabilecek mi?

Arnav, onu yeniden işe alacak mı? Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye; 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011