Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Bodrum Masalı 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı Yeni Bölüm Fragmanı nefesleri kesecek. Faryalı ile Yıldız'ın konuşmasını duyan Su'nun öfkesine sahne olacak Bodrum Masalı son Bölüm Fragmanı şok üstüne şok yaşatacak. Detaylar haberimizde.

Bodrum Masalı heyecan dolu bölümlerle yayın hayatına devam ediyor. Dizinin bu haftaki bölümü yayınlanmadan önce ekranlara gelen fragmanda yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Kanal D'nin kısa zamanda sevilen dizileri arasında yerini alan Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Yıldız herkesi şoke eden bir kara alıyor.

BODRUM MASALI YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Plajın açılış partisinde Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebek’in alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Su’nun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateş’in yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslı’nın arasını yapmaya karar verir.

Bu arada Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay’la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay’ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.

BODRUM MASALI 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI



BODRUM MASALI 7. BÖLÜM FRAGMANI