Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 42. bölüm fragmanında şok eden gelişme. Hızır, Alparslan'ın ihanetini öğrenir. İlyas Alparslan'ı öldürecek mi? Hızır Alparslan'ı öldürmeyen İlyas'a ne ceza verecek? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanıyla ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yayınlanan 42. bölüm fragmanı ile dizinin takipçilerini şoke etti. Dizinin sevilen isimlerinden Alparslan'nın ölüm fermanının çıkması ve olayın sonucu merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Hızır, yeğeni Alparslan'ın yaptıklarını öğrenince bu durumu ihanet olarak kabul etti ve onu öldüreceğini söyledi. İlyas Çakırbeyli ile ise yeğenini kurtaracak bir hamlede bulunuyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 42. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da geçen hafta yeni sezonun ilk bölümü yayınlanmış ve yaşanan gelişmeler ile dizi sezona hızlı bir giriş yapmıştı. Darbe girişiminin de ele alındığı sahnelerde FETÖ göndermeleri büyük yankı bulmuştu. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümü öncesinde masadan çıkan kararlar ve terör örgütlerine silah satanlara yapılan operasyonlar geçtiğimiz haftaki bölümün aksiyon dolu sahneleri arasındaydı.

Hızır Çakırbeyli, İlyas'ın düğününde abisinin en yakın arkadaşının üslubuna ve tehdit vari konuşmalarına daha fazla dayanamayarak düğünde onu öldürdü ve en büyük hamlesini yapmış oldu. Fakat düğünün sonlarında Ünal'ın yeğeni Alparslan hakkında söyledikleri onu şoke etti. Alparslan'ın derin devlet ile işbirliği içinde oluşu ve dayısının derin devletin tepesindeki isim oluşunu öğrenmesi Hızır'ı mahvetti. Bu gerçeği öğrendikten sonra yeni bölüm fragmanında yeğeni Alparslan'ı öldüreceğini söyeleyen Hızır Çakırbeyli konuyu eşi Meryem'e de söylüyor. Şimdi gözler 42. bölümde yaşanacaklara çevrildi.



Hızır'ın eski aşkı ortalığı karıştırıyor

Meryem ve Hızır'ın aşkı başlarına gelen son olayla bir kez daha sınanmıştır. Düşmanlarının yapmak istediklerinin aksine, her felaketten sonra birbirlerine daha sıkı sarılır Çakırbeyli çifti. Aile biraz olsun toparlandığında sıra yarım kalan bir meseleyi halletmeye gelir. İlyas ve Esra'yı evlendirmeye… Beklenen düğünün gecesinde gelişen olaylar ve karşılaşılan acı sürprizler herkesin tadını kaçıracaktır. En çok da Meryem'in... Hızır'ın eski aşkı Ceylan'ın ortaya çıkması onun için tehditlerin en büyüğüdür. Birbirlerinin arkasından iş çevirmekten geri duramayan masa üyeleri bu kez birlik olup ortak düşmanlara karşı savaş açacaklardır. Hainlerin cezası kesilirken Alparslan'ın büyük sırrının ortaya çıkması da an meselesidir. Hızır Çakırbeyli'nin ihanetin hiç bir türlüsüne tahammülü yoktur. O'nun kurallarına göre "ihanet eden ölür".