Ezgi Ünal kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim 4.sezona iddialı yarışmacılarla döndü. 4. sezonda All Star'lar yarışacak. TV8 İşte Benim Stilim, Eylül ayında 3.sezon sona erdiğinde "İşte Benim Stilim All Star" olarak yeniden ekranda olacağının haberini vermişti. All Star yarışmacıları eski yarışmacılardan seçildi. İşte Benim Stilim All Star yarışmacısı Ezgi Ünal ile ilgili bilgi haberimizde.

Moda tasarım okumuş olan Ezgi Ünal stil hakkında dersini çok iyi çalışmış olsa gerek ki sürekli yeni şeyler denemeye devam ediyor. Bazen jürilerinin gönüllerini kazanan Ezgi bazen ise yaptığı seçimler sonucunda yıldız almayı başaramıyor. Stili hakkında maskülen tarzını takınan Ezgi bazı günlerde damgasını vurup bazı günlerde ise beğenilmediği için dengesiz davranışlarını geri tutamıyor. Bundan dolayı 26 yaşındaki yarışmacı Ezgi zaman zaman eleştirilere maruz kalmaktadır. Aynı zamanda Ezgi ruh halinin pek çok değişken olduğunu söylemekte.

Ezgi Ünal Kimdir

Çoğu zaman kıpır kıpır halleri ile dikkatleri çeken Ezgi yarışmaya illa kazanmak için katılmadığını söylemekte ve çocukluğundan beri kurduğu hayalinin, ünlü olmayı başarmak olduğunu söylüyor. Aslen Isparta’lı olan Ezgi 4 yıl önce okumak için İstanbul’a taşınmıştır.

Moda tasarım mezunu olduğu için dikkat çeken kıyafetlerini kendi dikiyor. Ezgi Ünal’ı daha öncesinde ekranlarda görmüştük diyenler haklı. Kanal D’de yayınlanmış olan Alabora yarışmasına katılmıştı Ezgi Ünal. Açık açık İşte Benim Stilim’e ünlü olmak istediği için katıldığını söylüyor.

Boyu: 1.74

Kilosu: 52

Sosyal Medya Adresleri:

Twitter: https://twitter.com/igzelanu

Instagram: https://instagram.com/ezgisell/