Show Tv'nin aksiyon dizisi İçerde 5 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. İçerde 12. bölüm fragmanı bomba gibi geliyor. İçerde dizisi yeni bölümde Sarp ve Mert gerçekleri öğrenecek? İçerde son bölümde Sarp Yusuf Müdürün yalanını ortaya çıkaracak. Mert'in geçmişten günümüze kadar gelen planının peşini bırakma niyetinde değildir.

İçerde 12. bölüm fragmanı Sarp ve Mert için bazı dönüm noktalarına şahit edecek. Yusuf müdürün kendisine söylediği yalanların farkına varan Sarp, artık ekip içerisinde yer almak istemediğini ifade etmiştir. Bu ifadenin ardından Sarp, Kebapçı Celal'in artık kendisinin şahsi problemi olduğunu dile getirmiştir. İçerde 12. bölüm fragmanında tüm bunların yanında Mert'in Coşkun sevdası devam etmektedir. Coşkun'un adresini tespit eden Mert, zamanında işkence gördüğü adamı köşeye sıkıştırmıştır. İçerde 12. bölüm fragmanında Coşkun'un yaşadığını öğrenen Celal, ne yapacaktır? İşte son bölüme ait iki fragman ve bölüm öncesi özeti

İçerde 5 Aralık Pazartesi 12. bölüm fragmanı izle

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“İçerde”nin 11. bölümünde; Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

İçerde 5 Aralık 12. bölüm fragmanı izle

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.