Müge Anlı'da aranan Ecrin Kurnaz bebekle ilgili gelişmeler kan dondurmaya devam ediyor. Sevcan Kurnaz kendisini kaçıran Cengiz'in ablasıyla da imam nikahlı olarak yaşadığını söyledi. Sevcan, Ecrin'in babası kim bilmiyorum dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin'in annesinin anlattıkları herkesi şoke etti. "Ecrin'in babasının kim olduğunu bilmiyorum" diye anne Sevcan Kurnaz, Müge Anlı'yı şaşkına çevirdi. Ecrin'in nerede olduğu bilinmezken, bir de babasının kim olduğu konusu gündeme geldi. 1,5 yaşındaki Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz, ATV'nin rekortmen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm gerçekleri anlattı..

Kaybolan Ecrin'i bulma çalışmaları devam ederken Müge Anlı bu gün şok üstüne şok yaşadı. Önce Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz "Ecrin'in babası kim bilmiyorum!" derken stüdyo adeta buz kesti. Ancak şok eden gelişmeler bununla kalmadı. Sevcan Kurnaz "Cengiz ablamla evliydi, sonra beni kaçırdı. Aynı anda hem ben hem de ablam onun eşiydik" şeklinde açıklama yapınca Müge anlı uzun süre şaşkınlığını gizleyemedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin'in annesinin anlattıkları herkesi şoke etti. "Ecrin'in babasının kim olduğunu bilmiyorum" diye anne Sevcan Kurnaz, Müge Anlı'yı şaşkına çevirdi. Ecrin'in nerede olduğu bilinmezken, bir de babasının kim olduğu konusu gündeme geldi. 1,5 yaşındaki Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz, ATV'nin rekortmen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm gerçekleri anlattı.

.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir hafta önce kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmalarına ara verildi. Bölgenin tamamını tarayan ekipler, değerlendirme sonrası arama çalışmalarının nasıl yürütüleceğini belirleyecek..

Bu arada anne Sevcan Kurnaz'ın çocuğunun kaçırıldığı yönündeki ifadeleri üzerine çok yönlü genişletilen soruşturmada aile içi bazı ilişkiler mercek altına alındı. Jandarma ekipleri, aile bireylerinin cep telefonu kayıtlarını geriye dönük incelemeye aldı..

Vezirköprü ilçe merkezine yaklaşık 32 kilometre uzaklıktaki Alancık Mahallesi'nde oturan Kurnaz ailesinin kızları Ecrin, geçen hafta salı günü öğle saatlerinde evlerinin önünde oynarken kayboldu. Aile kendi imkânlarıyla aradığı Ecrin'e ulaşamayınca, jandarmaya haber verdi.

Bunun üzerine bölgeye jandarma timleri ile AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede arama çalışması başlattı. Helikopter ve drone ile havadan taranan bölge, güvenlik güçleri tarafından karış karış arandı, mahalledeki evler kontrol edildi. Arama çalışmalarında canlı arama, iz takip ve kadavra köpekleri de kullanıldı.

ECRİN BEBEK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, KAÇIRILDI MI?

Samsun'da kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin annesi ve üvey babası Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Anne Sevcan Kurnaz, Ecrin'in babasının kalp krizinden hayatını kaybettiği eşinin yeğeni Deniz Kurnaz ile evlendiğini söyledi.

Ecrin'in babasının kim olduğu da kafaları karıştırdı. Müge Anlı, anne Sevcan Kurnaz'a "Ecrin'in babası olduğunu zanneden başka biri var mıydı?' şeklindeki sorusuna "Bilmiyorum" cevabı alınca stüdyo adeta buz kesti.

AİLE SAKLIYOR MU?

1,5 yaşındaki Ecrin'in kaybolmasının ardından 4 saat boyunca kimsenin aklına Ecrin'in nerede olduğunun aklına gelmemesi, aile bireylerin kimseden şüphelenmemesi akıllara Ecrin'e başka bir şey mi yapıldığını getirdi. Ecrin'i son gören annesi Sevcan Kurnaz'ın eşi Deniz Kurnaz'ın kardeşi Özkan Kurnaz tüm şüpheleri üzerine çekti.

ECRİN'İN BABASI KİM?

Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz, eski eşi Cengiz tarafından ücret karşılığında satıldığını itiraf etti. Müge Anlı canlı yayınında herkesi şoke eden Sevcan Kurnaz, Ecrin'in babasının kim olduğunu bilmediğini söyledi.

15 yaşında Cengiz'in eline düştüğünü açıklayan Sevcan Kurnaz, "Beni parayla sattı. Ecrin babası kim bilmiyorum" şeklinde konuştu.

.

.