ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü canlı yayınında hem sunucu Müge Anlı'yı hem de ekranları başındaki izleyicileri çileden çıkaran bir 'dolandırılma' vakası gündeme getirildi. Programa katılarak Müge Anlı'dan yardım isteyen 48 yaşındaki Sultan Aktaş, 3 ayrı şehirden 3 ayrı erkeğe gönül ilişkisi kurma vaadiyle para kaptırdığını söyleyince, ünlü sunucu adeta kilitlenerek ne söyleyeceğini bilemediğini ifade etti. İşte sosyal medyada da gündem olan Sultan Aktaş'ın üzücü ve bir o kadar da ilginç hikayesi...

Müge Anlı canlı yayında sosyal medyada tanıştığı 3 erkek tarafından dolandırılan Sultan Aktaş'ın üzücü kikayesi sosyal medyada gündem oldu. Müge Anlı'ya katılan 48 yaşındaki Sultan Aktaş, sosyal medyada tanıştığı 3 erkek tarafından yüklü bir miktarda dolandırıldığını anlattı. Aktaş'ın yaşadıkları hem izleyenleri hem Müge Anlı'yı bir hayli üzdü.

Birinci Adanalı, ikinci Erzurumlu, üçüncü Bursalı...

İstanbul'da yaşayan Sivaslı Sultan Aktaş, sosyal medyadan tanıştığı 3 erkek tarafından dolandırıldığını iddia etti. Sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilerin kendisinden küçük olduğunu ifade eden Aktaş, sevgili olduğunu söylediği erkeklerin birincisinin Adanalı, ikincisinin Erzurumlu, üçüncüsünün de Bursalı olduğunu belirtti.

Aktaş, anne ve babasını kaybettikten sonra yalnız kalmamak için evlenmek istediğini ve o sıralarda da yeni yeni vakit geçirdiği Instagram'da belirli aralıklarla 3 erkekle tanıştığını söyledi.

"Yaş farkı var. Benim akrabalarım vermez dese de Adanalı Emir evlilikte ısrar etmiş

İlk önce 2018 yılında o dönem 27 yaşında olan Emir isimli Adanalı bir erkekle tanışmış. Sultan, "Yaş farkı var. Benim akrabalarım vermez. Senin ailen kabul etmez" dese de "Seninle evleneceğim" diyerek Sultan'ı ikna etmiş.

"Evleneceğim" diyen Adanalı Emir'e 8 bin 700 liralık telefon

Emir daha sonra evleneceğini söylediği Sultan'dan telefon istemiş. Sultan da Emir'in taksitleri ödeyeceğini düşünerek 8 bin 700 TL'lik telefon almış.

2. sevgilisini de sosyal medyadan bulmuş, 3-4 kez kredi çektirmiş

Sultan Aktaş evlenme hayalleri kurduğu 2. sevgilisini de sosyal medyadan bulmuş. 2019 yılında tanıştığı 37 yaşındaki Erzurumlu Kurtuluş da 3-4 defa kredi çektirmiş. Toplamda 23 bin TL kaptıran Sultan, parasını istediğinde de "Benden para alamazsın" yanıtıyla karşılaşmış.

Bursalı Aydoğan evindeki eşyaları sattırmış!

Bursalı olan 3. sevgilisini de yine sosyal medyadan tanımış. Aydoğan isimli erkek Sultan'a "Eşimi kaybettim. 26 yaşında kızım var. 2 tane evim var. Yeni daire de aldım" demiş. Tanıştıktan bir süre sonra da Sultan'dan para istemeye başlamış. Sonra Aydoğan, "Benim evimin eşyaları var. Ben senden hiçbir şey istemiyorum." diyerek Sultan'ın evindeki eşyalarını satmasını söylemiş.

Parasını kaptırdı, kredi çekti, eşyalarından oldu...

Sultan da Bursalı Aydoğan'a güvenerek bütün eşyaları satmış ve parasını da Aydoğan'a göndermiş. Toplamda 20 bin TL gönderen Sultan Aktaş'ın şu an ne parası ne de eşyaları var! Maddi olarak zor günler geçiren Sultan Aktaş'ı bankalar da çekilmiş kredilerin borçları için sıkıştırıyor.

Müge Anlı, üzülmekten 'kızamadığı' Sultan Aktaş için 'sevgiye hasret' olduğu için her seferinde aşk vaatlerine kandığını ifade ederek Sultan Aktaş'ı dolandıran 3 şahsa paraları iade etmeleri için seslendi.