18 Mart tarihinde yaşanan iğrenç olayda, konteyner kentte yaşayan 7 yaşındaki bir kız çocuğunun kaybolduğu ihbarı üzerine Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda kız çocuğunun konteyner kent içerisinde bulunduğu belirlendi. Ancak, çocuğun cinsel istismara uğradığı şüphesi üzerine soruşturma derinleştirildi ve olayın şüphelisi olduğu tespit edilen A.C. isimli şahıs yakalandı.

Kahramanmaraş'ta Park Halindeki Araçlara Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti! Kahramanmaraş'ta Park Halindeki Araçlara Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti!

Şüphelinin Tutuklanması ve Valilik Açıklaması
Malatya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, şüphelinin 19 Mart 2024 tarihinde çıkarıldığı mahkemece çocuğun cinsel istismarı suçundan tutuklandığı belirtildi. Ayrıca, açıklamada şunlar kaydedildi: "Basın ve sosyal medyada yer alan haber içeriklerinin aksine, mağdur yaşı küçük şahsın sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yoktur ve işlemleri akabinde ailesine teslim edilmiştir. Değerli kamuoyunca bilinmelidir ki yürütülen bu soruşturmada herhangi bir aksaklığa mahal verilmeksizin tamamen mağdur yaşı küçük şahsın yüksek menfaati göz önünde tutulmuştur."