Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş, 11 ayın sultanı Ramazan ayında bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Etkinlikler kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM), Malatya Ramazan Geceleri’nde sahne aldı.
Malatya Kültür A.Ş tarafında gerçekleştirilen Malatya’da Ramazan Geceleri ve Ramazan Çarşısı etkinlikleri dolu dolu geçiyor. MABESEM, şehrin kültür-sanat yaşamında önemli bir yer tutmaya başladı. MABESEM kursiyerleri ve usta öğreticileri, kültürel etkinliklere yaptıkları katkılarla adlarından söz ettiriyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren MABESEM, Malatya Ramazan Geceleri’nde sahne aldı.
Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda düzenlenen Malatya’da Ramazan Geceleri’nde, MABESEM Müzik Grubu güzel bir akşam yaşattı. Meddah gösterimiyle başlayan program, MABESEM tiyatro kursiyerlerinin de rol aldığı orta oyunuyla devam etti. Orta oyununun ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi MABESEM müzik grubu, birbirinden güzel Tasavvuf Müziği eserleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.