Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, aylık olağan İş Sağlığı ve Güvenliği ile MASKİ Sorumluları toplantısını gerçekleştirdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliğine büyük önem veriyor. Bu kapsamda yapılan toplantılara ilçelerde görev yapan MASKİ Sorumluları da dahil ediliyor. Sahada görev yapan personellerin dikkat etmesi gereken hususların anlatıldığı toplantı MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya ayrıca, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ile Burak Aslay, Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel ve Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl da katıldı.
İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısının sona ermesinin ardından, MASKİ Sorumluları ile ilçelerdeki çalışmalar ve işleyiş hakkında görüşme devam etti. İlçelerde yapılan çalışmalar hakkında MASKİ Sorumluları Genel Müdür Coşkun’u bilgilendirerek, çalışmalarda hangi aşamalara geldiklerini aktardı.
“Toplantıların faydalı olduğunu düşünüyorum”
Toplantı Genel Müdür Yaşar Coşkun’un konuşmasıyla başladı. Coşkun, gerek kurum içinde gerek ilçelerde görev yapan personelin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirilmesinin önemine değindiği açıklamasında düzenli olarak düzenledikleri toplantıların oldukça faydalı olduğunu söyledi. Coşkun, “Manisa’ya hizmet için yaptığımız işlerin birçoğu sahada vücut buluyor. İşlerimizi yaparken iş sağlığı ve güvenliği kriterlerine uyulması olası kazaların riskini minimize ediyor. MASKİ Sorumlularımızı da toplantılarımıza dahil etmek önemliydi. İlçelerdeki durumu daha sık görüşerek öğrenebiliyoruz. Bu sayede daha sistematik çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.