18 yaşındaki Nehir, resmi nikahı olmayan 24 yaşındaki sevgilisi Selahattin ile bir süredir ilişki yaşadığını ve ilişkilerinden bir bebeğinin olduğunu açıkladı. Ancak şok edici iddiasına göre, sevgilisi ve kendi annesi birlikte kaçarak ona hakaretlerde bulundular.

Nehir, yaşadığı olayı şu sözlerle aktardı: "24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annemle kaçıp bana hakaretler etti. Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda 'Biz birbirimizi sevdik, sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın' dedi."

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi'nde İşten Çıkarılmalar ve Mobbing İddiaları! Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi'nde İşten Çıkarılmalar ve Mobbing İddiaları!

Ayrıca Nehir, kaçan ikilinin yanlarında bulunan 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını belirtti. Müge Anlı'nın programına bağlanan Selahattin ise iddiaları reddederek, sadece yardım ettiğini ve kaçmadığını söyledi.

G J Gh C5 P X A A A D E Wu

Ancak Müge Anlı, olayın daha da vahim olduğunu düşünerek, "Başlatma sıcakkanlılığından. Sen bu kadınla kaçtın mı kardeşim? Bir şey yapıyorsan da delikanlı gibi arkasında dur." şeklinde tepki gösterdi.

Nehir'in ifadeleri ise oldukça çarpıcıydı: "Düşmanım olsa böyle yapmazdı, öz annem beni sırtımdan bıçakladı. Boynumu kılıçla kesip bir köşeye attı. 18 yaşındayım ama hiçbir şeye hevesim kalmadı. Ölürsem çocuğuma kim bakacak diye ameliyat olmuyorum. Bileğimdeki cumhuriyeti çıkarıp gözümün önünde annemin koluna taktı. Kafama silahla vurdu, bıçakla saldırırdı. Ufak bir tartışmamızda beni boğmaya çalıştı ama annesi ve babası durdurdu."