Milli İttifak'ın Antakya’da düzenleyeceği mitinge iki lider Kamalak ve Destici’nin yanı sıra merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal da katılacak.

Antakya’da bazı etkinliklere katılan Saadet Partisi Hatay milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, esnaf ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek projelerini anlattı. Çalışkan, beraberinde milletvekili adayları Nevin Zeytineli, Metin Yeşilkaya, Atila Erol Mustafa Ertaç ve partililer, Ahilik Haftası münasebetiyle Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından Antakya Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Partililer, ardından Kamu-Sen, Hassalılar Derneği ile Altınözülüler Derneği, bazı gazete ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

'AK PARTİ ADAYLARI SEÇİM MEYDANLARINDA DEVLETİN ARAÇLARI İLE GEZİYOR'

Esnaf ziyaretlerinde halkın sorunlarını dinleyen Çalışkan, "İnşallah 8 Haziran sabahı Milli İttifak kadroları yönetimi devralacak, milletimizi özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır." dedi.

AK Parti adaylarının seçim meydanlarında devletin araçları ile milletin vergileri ile aldığı otobüslerle dolaşmasını eleştiren Çalışkan, "Bazı bölgelerde kamuya ait araçları seçim aracı olarak illerde sokaklarda gezdiriyor. Biz kendi imkânlarımızla astığımız bayraklarımızın kesilmesine şahit oluyoruz. Takdiri milletimize bırakıyoruz." şeklinde konuştu.

ANTAKYA MİTİNGİNDE AHMET ÖZAL SÜRPRİZİ

Çalışkan, 17 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te gerçekleştirecekleri büyük mitinge Saadet Partisi Genel Başkan Prof Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi eski lideri Mustafa Destici’nin yanı sıra merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Saadet Partisi Mardin milletvekili adayı Ahmet Özal’ın da katılacağını hatırlatarak, tüm halkı Antakya Emlakevler önündeki mitinge davet etti.