Sultangazi'de geçen Cuma gününden beri Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanı Muhammet Aslan'dan (27) haber alınamıyordu. Kayıp Muhammet Aslan'ı bulmak için polis ekipleri kent ormanında harekete geçti. Alibeyköy Barajı'nda da arama yapıldı. Özel Harekat, Polis Arama Kurtarma (PAK), Çevik Kuvvet, Sualtı ekiplerinin yanı sıra eğitimli köpekler de arama çalışmalarında kullanıldı.

muhammet-aslan-kumar

Ormanlık alanda ve Alibeyköy Barajı'nda devam eden arama çalışmalarına polis helikopteri de havadan destek verdi. Aramalar sonucu Muhammet Aslan'ın 6 gün sonra cansız bedeni bulundu. Aslan'ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyorken Amcası Sinan Aslan ise dikkat çeken bir iddiada bulundu.

752x395-son-dakika-muge-anli-gundeme-getirmisti-genc-hemsire-muhammet-aslanin-olumu-ile-ilgili-sok-iddia-ortbas-etmeme-1650516804695

Sinan Aslan, yeğeninin internet üzerinden bahis oynadığına ilişkin iddialara "Canımız yanıyor. Diğer ailelerin canının yanmasını istemiyorum. Burada ailelere çok iş düşüyor. Sanal oyunlar işi nereye getiriyor, görüyorsunuz. Bunları örtbas etmemek lazım" dedi.

muhammet-aslan-muge-anli-i8JJ_cover

HASTANEDEKİ DOLABINA NOT BIRAKMIŞ

Kaybolduktan sonra Müge Anlı'nın televizyondaki programına çıkan ailesi, Muhammed Arslan'ın bulunması için yardım istemişti. Muhammet Arslan'ın kaybolduğu gün çalıştığı hastanedeki dolabına bir not yazdığı ortaya çıktı. Müge Anlı, notla ilgili programında "Giderken hastanedeki dolabına bir not bırakmış. Bir veda notu gibi... 'Dostlarım beni hatırlasın' diye..." ifadelerini kullandı.