ATV'de yayınlana Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. 24 yaşındaki zihinsel engelli kızları Songül Işık'ı bulmak için yayına katılan aile kızlarına kavuşurken, kızlarını kaçıran Hamit Karapınar'da stüdyoya getirildi. Stüdyoda yaptığı açıklamalarla herkesi şoka sokan Karapınar, kendini savunarak, "Tiktok'ta kadınları Sindy bebek gibi gerçekte şebek gibi" yorumunda bulundu. Karapınar hakkında ise programa çok sayıda ihbar telefonu geldi. İşte 19 Mayıs 2022 tarihli Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar.

6285fc9ac674b-1

SOSYAL MEDYADA TANIŞTIĞI ENGELLİ KADINLARI KAÇIRIYOR

Emine Işık ve kızı Çiğdem Yaşar günlerdir haber alamadıkları zihinsel engelli kızları Songül Işık için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdular. Programa katılan aile kızlarının sosyal medyadan tanıştığı Hamit Karapınar tarafından kaçırıldığını iddia etti. Bunun üzerine başlatılan araştırma sonucunda zihinsel engelli Songül Işık bahsedilen kişi Hamit Karapınar'ın yanında bulundu. Aileye sevinçli haberi veren başarılı sunucu Müge Anlı, hem Songül Işık'ı hem Hamit Karapınar'ı stüdyoya getirdi. Işık'ı kaçırdığını itiraf eden Karapınar için programa bağlanan kişiler Karapınar'ın daha önce de engelli kadınları kaçırdığını iddia etti. İşte yayında herkesin ağzını açıkta bırak o gelişmeler.

"KENDİ BANA KAÇTI"

Yapılan soruşturma sonucunda serbest bırakılan 38 yaşındaki Hamit Karakaya geldiğini belirterek, 24 yaşındaki zihinsel engelli Songül Işık'ın kendi isteği ile yanına 4 ay önce Tiktok'ta tanıştık. Özelden numarasını istedim. Bana numarasını verdi. Böylece ilişkimiz başladı. Niyetim ona karşı ciddiydi. Ailesi yaş farkından dolayı razı gelmeyeceğini söyledi. Ve bana kaçtı" ifadelerini kullandı. 

ENGELLİ KADINLARI KAÇIRIYOR

Programa telefonla bağlanan biri kişi ise Karapınar'ın daha öncede engelli bir kızı kaçırdığını ve Songül Işık'ın 3. kişi olduğunu söyleyince stüdyo buz kesildi. İddiaları doğrulayan Karapınar'ın açıklaması da bir hayli ilginçti. Karapınar, "Facebook üzerinden tanışmıştık. Bana yaşının 18 olduğunu söylemişti. Jandarma alıp götürdü. Ama 1 hafta sonra tekrar yanıma kaçtı"

KARAPINAR'DAN PİŞKİN AÇIKLAMA

Karapınar kullandığı sosyal medya platformu Facebook'un güvenilir olmadığını söyleyerek herkesi şoke eden bir açıklamada bulundu. Karapınar, "Kadınlar Tiktok'ta Sindy bebek gibi ama gelince şebek gibi oluyor. Orası çok bambaşka bir alem. Orada genç kızları genç çocukları yoldan çıkartıyorlar. Kimse o görsellere aldanmasın. Ne ailesini bıraksın ne yuvasını yıkmasın." diye konuştu. "Normal kadınlarla konuşamıyorum" diyen Karapınar'ın her ayrıntısı hayretlere düşürdü.