Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Amasya'da öldürülen Muhammet Burhan cinayetinin failleri araştırılıyor. Başından vurularak öldürülen Muhammet Burhan'ın eşi Fatma Burhan ve onun sevgilisi Selami Şen, şüphelerin merkezinde yer alıyor. Müge Anlı'da günlerdir sevgilisi Selami Şen'i savunan Fatma Burhan 13 Mayıs 2022 tarihli yayında bomba itiraflarda bulundu. Fatma Burhan, Selami'nin balığa gidiyorum diyerek Muhammet'i öldürmeye gitmiş olabileceğini itiraf etti. Müge Anlı'ya reklam arasında itiraflarda bulunan Fatma bombaları patlattı:

Müge Anlı'da günlerdir Amasya'da öldürülen 2 çocuk babası 27 yaşındaki Muhammet Burhan cinayeti konuşuluyor. Muhammet Burhan'ın ölümü ile ilgili Müge Anlı'ya göre şüphelilerin başında iki isim geliyor. Bu isimler Muhammet'in eşi Fatma ve sevgilisi Selami Şen... Fatma Burhan şimdiye kadar hep sevgilisini savunmuştu. Fatma günler sonra ilk kez konuşmaya ve itiraflarda bulunmaya başladı. 

852

Müge Anlı 13 Mayıs 2022 cuma günü gerçekleştirdiği canlı yayında Fatma Burhan'ın çözülmesini sağladı. Fatma Burhan, sevgilisinin arkasında durmayı bıraktı ve eşinin katilinin Selami Şen olabileceğini itiraf etti. Fatma itirafı yapmadan önce Müge Anlı'ya arkada size anlatırım dedi. Canlı yayına reklam arası verildi. Reklam arası sırasında Fatma, sevgilisi Selami'nin o gün balığa gideceğim dediğini ve o sırada eşini öldürmüş olabileceğini itiraf etti. 

Fatma reklam arasındaki konuşmada Müge Anlı'ya söylediklerini canlı yayında da anlattı. Fatma 'Selami'den başka cinayeti işleyebilecek bir kişinin aklına gelmediğini, bu yüzden cinayetten hemen sonra bunu sorduğunu belirtti. İşte Fatma'nın itirafları:

Eşimi sen mi öldürdün? -Ben eşim öldürüldükten 2 gün sonra Selami'ye sordum. Bu cinayeti sen mi yaptın, gerçekten sen yaptıysan ben bulurum, buldururum dedim. Bunun sonu hiç iyi olmaz. Ben seninle konuştuysam yalnızlığa düştüğüm için konuştum dedim. Kimse eşime bunu yapamaz dedim. Ben yapmadım dedi. Ben dün yine kendisine sordum yine ben yapmadım dedi. Ben Selami'nin sorgulanmasını istiyorum. Yaptıysa polis sorgulasın. 

Görüşmeyi kesince öldürmüş olabilir :  Fatma bebek doğduktan sonra Selami ile görüşmeyi kesmiş. Bu sebeple Selami'nin eşini öldürmüş olabileceğini düşündüğünü belirterek şunları anlattı: 
-Eşimle ölmeden 2 gün önce balığa gittiler. Eşim öldükten sonra ben otelde Selami'ye sordum: Senin hakkında çok iddialar var. Herkes seni o köprünün üstünde gördüğünü söylüyor. Beni 2 çocuğumla rencide ediyorsunuz dedim. Ben de istiyorum Müge Abla, Selami de sorgulansın. 

321

Kayınpederim beni taciz ediyordu : Peki jandarmaya neden Selami'nin adını vermedi? Bu soru üzerine Fatma şu yanıtı verdi:
-Onun sebebi kayınpederim. Kayınpederim bana tacizde bulunduğu için beni tehdit ettiği için vermedim. Kayınpederim sürekli beni arıyor bana gelmek istiyordu. Ses kaydında da var. Jandarmada kayınpederim ses kayıtları incelenmesin diye beni tehdit etti isim verdirmedi. Ben Ömer başçavuşa sonra Selami ile konuşmuşluğum var. Kayınpederim kayıtların incelenmesini istemiyor (taciz ettiği ortaya çıkar diye) dedim.

-Ben jandarmada Selami'yle ilgili hiç bir şey söylemedim. Ama artık söylüyorum. Selami de polis tarafından sorgulansın. Eşimin katili ortaya çıksın. O günü jandarmaya söyleyemedim. 2 gün önce olta atmışlandı. Eşim oltalara bakmaya gittiğinde cinayet işlenmiş olabilir. Selami ile ayrılmıştık o yüzden öldürmüş olabileceğinden kuşkulanıyorum. 

Selami Şen'in tuhaf davranışları: Sevgilisi Fatma'nın itirafları karşısında Selami'nin sakin tavır ve tutumu şaşırttı. Selami, Fatma'nın kendisine 'cinayeti sen mi işledin' diye sorduğunu da doğrulayan Selami şunları söyledi:
-Benim cinayetle ilgim yok. Burda yeterince rezil olduk. Ben sevdim mi sevdim. Ama benim cinayetle alakam yok'.

Mizansen mi yaptılar? : Fatma'nın itirafları ve Selami'nin sakin ve onu tasdikleyen hali kafalarda kuşku yarattı. Avukat Rahmi Özkan da itiraflara inanmadı ve şunları söyledi:
- 'Ben Selami'den şüphelenmiştim sorgulansın, 2 kere sordum' demen olayın aydınlanmasına yardımcı olmuyor. Bilakis Selami'yi destekleyen onun suçsuzluğunu ortaya koyacak bir davranış gösteriyorsun. Bu ikinizin arasında anlaşmalı bir konuşmanın neticesinde ortaya konan bir mizansen. Bana göre öyle senaryo yapıyor gerçekleri gizliyorsunuz.

Fatma'nın önünde diz çökmüştü: Selami ve Fatma'nın Rahmi Özkan'ın 'senaryo yapıyorsunuz' sözlerine de sessiz kalmaları garip kaçtı. Her ikisi de söylenenlerin hiç birini itiraz etmedi. Canlı yayına bağlanan bir Burcu Topal isimli köylüleri cenaze günü gördüklerini anlattı:
-Evlerinin merdiveninin orda Selami Fatma'nın önünde diz çökmüş ne ifade verdin diye soruyordu. 

Selami yalanladı Fatma 'doğru' dedi : Selami Şen, Fatma'nın önünde diz çöküp ifade verdiğini sorduğu yönündeki bu sözleri yalanladı. Selami, diz çökmediğini ve Fatma'ya ifadesini sormadığını söyledi. Fatma ise doğru yalan söylemem 'nasıl ifade verdin' diye bana sordu dedi. Fatma 'Bana ne ifade verdin diye sordun. Ben de 'neden beni sıkıştırıyorsun sen mi öldürdün' diye sordum' dedi.