Muğla, Marmaris ve Datça polisinin gerçekleştirdiği ortak uyuşturucu operasyonunda 12 kilo 356 gram esrar maddesi ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda 22 şüpheli yakalandı.
Muğla’da özellikle üniversitede okuyan gençleri hedef alan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik başlatılan çalışmalar neticesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’nce il merkezi Kötekli Mahallesi’nde ayrıca Marmaris KOM Grup Amirliği ile Datça İlçe Emniyet Müdürlüğünce Datça ilçesi ve İzmir’de gerçekleştirilen operasyonlarda 7 ayrı adreste yapılan aramalarda 22 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 12 kilo 356 gram esrar maddesi, 138 adet Extacy uyuşturucu hap, 5 adet sigaralık diye tabir edilen esrarlı sigara, 11 kök Hint keneviri bitkisi ve 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirildi.
Yakalanan 22 şüpheliden 9’u cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.