Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları İl Temsilciliği’nin düzenlediği Aydın Okullararası Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği Turnuvası’nda Nazilli Özel Aydınlık Okulları, grubunda bulunan Gazipaşa Ortaokulu'nu 61-17, Doğa Koleji’ni 68-29 ve Özel Muzaffer Ancın Ortaokulu'nu 56-30 yenerek yarı finale yükseldi.

Sportif başarının, akademik eğitimle bütünleştirildiği zaman bir anlam ifade edeceğini belirten Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker, "Okul takımımızda ter döken bütün öğrencilerimi kutluyorum. Öğrencilerimizin, çok yönlü ve toplumda söz sahibi bireyler olarak yetişmesi yönündeki çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Öğrencilerinin sadece sınavlarda değil, sportif faaliyetlerde de kendilerine sunulan en iyi imkânların karşılığını verdiğini belirten Müdür Diker, "Başarımızda bizi destekleyen ve hiç yalnız bırakmayan değerli öğrenci velilerimizi, takım antrenörümüz Öğünç Tokgöz’ü, Beden Eğitimi öğretmenimiz Ramazan Kubus’u ve tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yarı finale yükselen öğrencilerini tebrik eden Beden Eğitimi öğretmeni Kubus da aynı performansla final maçında da Nazilli’yi en güzel şekilde temsil ederek il birincisi olacaklarını belirtti. Özel Aydınlık Okulları, geçen sezon yıldız erkeklerde il üçüncüsü olmuştu.