Aydın’da bir okuma salonunun kapısını zorla açarak giren iki hırsız, okuma salonuna hediye edilen plazma televizyonu çaldı. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği hırsızlık olayında, zanlılar bazı güvenlik kameralarını kırdı. Zanlılar tanınmamak için yüzlerini şapka ve atkı ile kapatarak hırsızlık olayını gerçekleştirdi.

Olay, Osman Yozgatlı Mahallesi’nde bulunan bir okuma salonunda gerçekleşti. Sabaha karşı okuma salonu önüne gelen iki hırsız önce etrafı kolaçan etti. Daha sonra, bir güvenlik kamerasını kırarak görüntü alınmasını engellemek isteyen zanlila okuma salonunun kapısını sert bir cisimle açarak içeri girdi. Hırsızlardan biri gözcülük yaparken diğeri, duvardaki plazma televizyonu aldı. Okuma salonundan televizyonla birlikte kaçan hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızların içeri girmesi ve televizyonu çalmaları güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Çalınan televizyonun bin lira değerinde olduğu öğrenildi.