Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) 5 Şubat'ta 'Girişimci Liderlik' konulu panel düzenlenecek. Panelistler, hızla değişen çevre koşullarına uygun stratejiler geliştirmek ve yenilikçilik olmak konusunda kendi kurumlarında uyguladıkları ve başarılı sonuçlar elde ettikleri uygulamaları tartışacak.

Koordinatörlüğünü OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Hüsrev Mennan’ın yaptığı panelde; Malezya Üniversitesi Teknoloji MARA Rektörü Prof. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar, 'Oxford Liderlik Konuşması', Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Mandal, 'Sabancı Üniversitesi'nde IP Tabanlı Girişimcilik Ekosistemi', Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ergen, 'Koç Üniversitesinde Girişimcilik ve İnovasyon Uygulamaları', Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubali, 'Liderlik: Kuram ve Uygulama' ve OMÜSİGEM Müdürü Doç. Dr. Talip Kahyaoğlu, 'Açık İnovasyon ve Üniversite-Sanayi İşbirliği' başlıklı birer konuşma yapacak.

Davetliler, akademisyenler ve üniversite öğrencilerine açık olacak panele katılmak için web adresi uib.omu.edu.tr yer alan başvuru formunu doldurmak gerekiyor. 5 Şubat Perşembe günü OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek panel saat 09.00'da başlayacak, 15.00’e kadar devam edecek ve katılımcılara 'Katılım Belgesi' verilecek.