Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (OTSO) düzenlediği Girişimcilik Kursu'na katılan bir kursiyer, reklamın önemini öğrenince kursun iftar yemeğine sponsor oldu.

Kursun amacının insanların içindeki girişimcilik ruhunu ortaya çıkarmak olduğunu anlatan kurs hocası Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Dilek Oktan, "70 saatlik girişimcilik kursunda, girişimci nedir, girişimci ruhu nasıl olmalı, pazarlama, rakip analizi, hedef kitle yönetim şeması ve finansal tablolarda oluşan bir eğitim programı uyguladık. Kursiyerlerimizden Yusuf Babaoğlu, hali hazırda beklettikleri Babaoğlu Zeytinyağı markalarının tanıtımına katkı sağlamak ve girişimcilik kursunda öğrendikleri reklam konusunu uygulamak için kursiyerlerimize iftar verdi. İftara sponsor olan kursiyerlerimize teşekkür ederim." dedi.

Bir markalarının olduğunu belirten Yusuf Babaoğlu da, "Hocamız kursta bize iyi bir pazar için reklamın önemli olduğunu anlattı. Biz de bunun ilk denemesini uygulamalı olarak kurs arkadaşlarımıza iftar vererek uyguladık." açıklamasında bulundu.