Whatsapp ihbar hattımıza Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile alakalı onlarca ihbar geliyor. Haber46 olarak şikayetleri değerlendirdiğimiz de başta ilgisizlik ve düzensizlik vatandaşı derinden rahatsız ediyor.

İşte o şikayetlerden yalnızca bir kaçı; 

ORGAN BAĞIŞI İÇİN GİTTİM YARDIMCI OLMADILAR! 

" Çarşamba günü necip fazıl Şehir Hastanesi'ne gönüllü organ bağışı için bilgi edinip başvuruda bulunmak istedim fakat hastane girişinden tutunda kardiyoloji polikliniğine kadar hiç yardımcı olmadılar sürekli ilgisiz yerlere yönlendirdiler ve belki bir hayat kurtarma ümidiyle gittiğim hastaneden hayal kırıklığı ile ayrıldım. Çünkü ülkemizde pek yaygın olmayan bir şey için gönüllü olmak bu kadar zor ise bir umutla organ nakli bekleyen hastaların hayalleri çok çok daha zordur. " 

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Doktor İlgilenmedi!

"Doktor ilgilenmedi,rahatsızlığımı daha dile getiremeden odadan çıktı ve burada bir şey yapamayız başka hastaneye gidin dedi. Sekretere açıklama yaptım 3 yıl önce bir kaza geçirdim ve ayak baş parmağım koptu. Şu an ise kemik eğriliği var şiddetli acı çekiyorum."

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi 'ndeki Düzensizlik

"Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi klimaları düzenli çalışmıyor, soğutmuyor ve temizlik personeli bakmıyor oda temizliğine. Hasta yakınları temizlikle ve hastayla ilgileniyor."

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Doktorunun Davranışı Ve Yetersizliği

"Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatrı servisine gittim ve bana şikayetimi sordu. Sorunlarımı anlattım fakat sürekli olarak bilgisayara bakıyordu, benimle göz teması kurmadı ve etkili bir iletişime geçemedim derdimi anlatamadım. Sanki dinlemeyip başka işle uğraşıyormuş gibiydi. Kısa kesip bu kadar dedim ve sadece ilaç veriyorum 1 ay sonra gel dedi. O an anladım ki dinlememiş. Çünkü çok az sürede benimle iletişime geçmeden direk ilaç tedavisi önermekte saçmalık. Benimle kurduğun tek bir cümle ile bu kanıya varmakta nedir? Susarak çıktım bütün insanları ilaçla mı tedavi etmeli? Size bunlar mu öğretildi? İnsanlara karşı davranışınız bu olmamalı. Şikayetim var."

Yetkililerin derhal bu sorunlar ile ilgilenmesi gerekiyor.