Söyleşiye İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürü Selahaddin Uğur, okul yöneticileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

1-51

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Kahramanmaraş 8.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği dâhilinde Yazar-Okur Buluşmaları gerçekleştirdiklerini kaydederek, fuarın kitap kültürünü geliştirmede büyük bir fayda sağlayacağını düşündüklerini ifade etti. Şair-Yazar Bestami Yazgan’ın çok kıymetli bir edebî şahsiyet olduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, söyleşiye icap etmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

2-48

İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman’ın konuşmasının akabinde Şair-Yazar Bestami Yazgan, söyleşisini gerçekleştirdi. Bazı öğrencilerin şiir seslendirmesini de dinleyen Şair-Yazar Bestami Yazgan, soru ve cevaplarla söyleşiye son verdi.

7-10

Günün hatırası olması adına İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, Şair-Yazar Bestami Yazgan’a program sonunda plaket takdim etti.