KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, oyunu Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Bayazıt İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Güvençer, vatandaşlık görevi gereği oy kullandığını belirterek, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi. Okuldaki sandık görevlileriyle de görüşen Güvençer, genel işleyiş hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise oyunu, eşi Derya Erkoç ile Abdurrahim Karakoç Ortaokulu 2125 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullanma görevini tamamlayan Erkoç, seçimlerin kente ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Bir süre vatandaşlarla da sohbet eden Erkoç, seçim görevlilerine teşekkür etti.

Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de eşi Ayten Mahçiçek ile oyunu Ahmet Bayazıt İlköğretim Okulu'ndaki 2036 numaralı sandıkta kullandı. 

Seçim sonuçlarının, ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Mahçiçek, "Oylarımızı kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İşte demokrasinin güzelliği burada. Bugün önümüzdeki 4 yıl ülkemizi yönetecek temsilcilerimizi seçiyoruz. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için iyi neticeler, hayırlı neticeler olur” diye konuştu.

Merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise oyunu, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki 1113 nolu sandıkta kullandı.

Kahramanmaraş'ta olduğu gibi Dulkadiroğlu ilçesinde de seçimin sükunet içerisinde geçtiği anlatan Okay, "Tüm sandık merkezlerimizde kayda değer bir olay yaşanmadı. Vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanarak oy verme işlemini gerçekleştirdiler. İnşallah bu seçimin sonuçları Kahramanmaraşımıza, Dulkadiroğlu ilçemize ve Türkiyemize hayırlar getirir. Tüm hemşerilerime bu demokrasi şenliğine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.