Kahramanmaraş’ta dünyanın son teknolojisin kullanıldığı mutfakta, üretilen lezzetli yemekleri hijyenik bir ortamda müşterilerine ulaştıran Seçkin Yemekçilik, Tebessüme Değer Derneği ile birlikte yaptığı organizasyonda çok değerli bir sosyal etkinliğe imza atarken misyon ve vizyonunun sadece üretim olmadığını, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ile ‘yüreklere dokunmak’ olduğunu ispat etti. 

seckin1

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Hacılar Köyü’nde bulunan Hacılar İlk ve Ortaokulu, Çağırgan İlkokulu, Kikiler İlkokulu ve Lomlar İlkokulu’ndaki yaklaşık 150 kız ve erkek öğrenci unutamayacakları bir gün geçirdi. 

Minik öğrencilere Bir Tebessüme Değer Derneği gönüllüleri tarafından saç bakımı yapılırken, Seçkin Yemekçilik ise, Hacılar Köyü’nün merkeze ulaşımının zor olmasından dolayı öğrencilerin hayatlarında belki de hiç tüketmediği tavuk dönerleri miniklerle buluşturdu. 

seckin2

Uluslararası standartlara uygun olarak yemek üretimi yapan Seçkin Yemekçiliğin ikram ettiği tavuk dönerleri tadan öğrencilerin yüzlerinde oluşan tebessüm herkesin içini ısıtırken, organizasyon palyaço etkinliği ve pamuk şeker ikramı ile ‘şeker’ tadında sona erdi. 

seckin3

Seçkin Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Uğur, adeta gönüllüleri ısıtan etkinlik hakkında “Seçkin Yemekçilik olarak yaklaşık olarak 5 yıldır Kahramanmaraş’ın merkezinde ve ilçelerimizde farklı faaliyetlerimiz mevcut. Bugün de Hacılar Köyü’nde Bir Tebessüme Değer Derneği ile beraber güzel bir etkinlik yaptık. Çocukların gözlerindeki mutluluk bizim buraya kadar gelmemizi adeta taçlandırdı ve çocukların yüzlerindeki o tebessüm görmek bizler için her şeye değerdi. Bundan sonraki etkinliklerde de inşallah hep beraber olacağız. Bir Tebessüme Değer Derneği buradaki çocukların saç bakımlarını yaparken, biz de Seçkin Yemekçilik olarak tavuk döner ikramında bulunduk.” dedi. 

seckin4

“Derneğimiz Kahramanmaraş’ın Her Bölgesinde Sahada”

Bir Tebessüme Değer Derneği Başkanı Fatih Akpınar ise, derneğin büyük bir aileye dönüştüğünü ve gün geçtikçe büyümeye devam ettiğini söyledi. Akpınar, Bir Tebessüme Değer Derneği’nin her alanda bir farkındalık oluşturma gayesinde hareket ettiğini ifade ederek, “Hacılar Köyü’nde gerçekleştirdiğimiz etkinlikte çocukların saç bakımlarını gerçekleştirdik. Ben Kahramanmaraş’ta erkek kuaförlüğü yapıyorum ve burada da hem erkek hem de kız öğrencilerimizin saç bakımlarını gerçekleştirdik. Miniklerimiz bu etkinlikten oldukça memnun kaldılar. Bir Tebessüme Değer Derneği ailesi olarak yaz kış demeden sosyal sorumluluk projelerine devam ediyoruz ve amacımız bir farkındalık oluşturmak. Bu noktada da Hacılar Köyü’nde oldukça önemli bir farkındalık yarattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

seckin5