Kahramanmaraş Üniversitesi, Filistin'e Dayanışma Etkinliği Düzenledi Kahramanmaraş Üniversitesi, Filistin'e Dayanışma Etkinliği Düzenledi

Ticaret Bakanı Hasan Göktaş, Gaziantep ziyareti kapsamında, Vali Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Bakan Göktaş, ilk olarak Irak'ın kuzeyindeki terörist saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Ticaret Bakanı Ömer Bolat da eşlik etti.

Bir gazetecinin, "gazeteci Can Ataklı'nın şehit aileleri aleyhindeki söylemlerine" ilişkin sorusu üzerine Bakan Göktaş, şehitlere rahmet, yaralılara şifa dileklerini ileterek, şehit ailelerine sahip çıkmanın boynunun borcu olduğunu vurguladı. Ayrıca, "Şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkacağız, onlara dil uzatanlara asla fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullanarak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Göktaş, şehit ailelerine karşı yapılan saldırıları kınayarak, şehitlerin emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını ve onlara dil uzatanlara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirdi.