Kütahya'nın Simav ilçesinde, 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı Bahar Fen ve Matematik Yarışması (BAFEMYA 2015) sınavının ödülleri, Özel Bahar Koleji konferans salonunda törenle verildi. Tören saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Okul Müdürü Ahmet Tekiş'in konuşması ile başladı. Öğrenciler folklor gösterisi yaparken veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Müdür Tekiş, Özel Bahar Koleji’nin eğitim öğretimdeki birikimlerini, BAFEMYA ile Simav'daki diğer öğrencilerle paylaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Simav, Pazarlar, Şaphane ve Emet ilçelerinde genel bir yarışma düzenlediklerini belirterek, “Okulumuzun geleneksel olarak düzenlediği BAFEMYA sınavını, bu yıl ilçemiz merkez ve köylerindeki ilkokullar ile Şaphane, Pazarlar ve Emet ilçelerinin merkez ve köy ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yaptık.” dedi. Bahar Koleji 4. sınıf öğrencilerini ayrı değerlendirdiklerini belirten Tekiş, "Bu yıl kendi öğrencilerimizi sınavda ayrı değerlendirdik. Diğer okullardan gelen öğrencilerse kendi aralarında sınava girdiler. Sınava giren bütün öğrencilere çeşitli hediyeler verdik." dedi.

Sınavda birinci olan Kaan Yoldaş'a tablet bilgisayar, altın madalya ve eğitim bursu, ikinci Berk Ekrem'e MP5, altın madalya ve eğitim bursu, üçüncü Utkan Demirli'ye de MP4, altın madalya ve eğitim bursu verildi.