Üsküdar'da bir sitenin önünde sürücülerin aşırı hız yapması nedeniyle ayda onlarca kaza meydana geldi. 3 kişinin de hayatını kaybettiği kazalar site sakinlerini isyan ettirdi. Bu arada, site önünde meydana gelen kazaların bazıları güvenlik kameralarına yansıdı.

Bahçelievler Mahallesi Bosna Bulvarı’nda bulunan Altınköy 1 Sitesi’nin önünde, son iki ayda 3 kişi hayatını kaybetti. Kazalara, bulvar üzerinde aşırı hız yapan araçların neden olduğu belirtildi. 3 kişinin can verdiğ ikazalar site sakinlerini de isyan ettirdi. Site Başkanı Necdet Yıldırım, defalarca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yazı yazmasına rağmen sonuç alamadığını söyledi. “insanlarımız ölüyor, belediye seyrediyor” diye tepki gösteren Yıldırım, “Defalarca resmi yazıyla belediyeye başvurduk. Burada her gün kazalar meydana geliyor. Sitemizde oturan insanlarımız ölüyor. Önlem alın dedik. Yola kasis ve ışık konulmasını istedik. Maalesef kimse sesimizi duymadı. Artık insanlarımızın boş yere ölmesini istemiyoruz. Lütfen önlem alsınlar. Sadece asfalttan kasis ile trafik ışığı istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz. Kimse kurallara uymuyor. Aşırı hız yapılıyor.” şeklinde konuştu.

KAZALAR SİTE KAMERASINDA

Bu arada, ölümlere neden olan bazı kazalar Altınköy 1 Sitesi’nin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Özellikle yolun boş olduğu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazalarından birinde, otomobillerin yoldan çıkarak takla atması görülüyor. Kaza sırasında sitede yaşanan panik de güvenlik kameralarına yansıyor.