Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu hakkında eleştirilerde bulundu.
Mahir Ünal, paylaşımında; “Kemal Kılıçdaroğlu kaset operasyonu ile göreve geldiği günden beri nefret, yalan ve iftiralardan oluşan zehirli bir iklim inşa ediyor. Taciz ve tecavüzlere sessiz kalan, terör örgütleri ve destekçi ülkelere tek kelime etmeyen bu şahıs siyasi tarihimizin çöplüğünde yerini alacak” dedi. 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun anti siyaseti kendine ilke edindiğini ifade eden Ünal, “Bilindiği üzere Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbe girişimini kontrolü darbe ve tiyatro diyerek itibarsızlaştırmaya çalışırken, TBMM’nin 15 Temmuz’un failleriyle mücadele etmek için aldığı 20 Temmuz’daki olağan üstü hal kararını sivil darbe diye nitelemişti. Düşünün TBMM’nin aldığı karara darbe sivil darbe diyebilmişti. 15 Temmuz darbesini ve faillerini perdelemek adına milletin seçtiklerinin aldığı kararları o günden buyana sivil darbe diye isimlendiriyor. O günden buyana aslında sürdürdüğü anti siyaset. Bu hep söylüyoruz. Çünkü siyaset meşru zeminde yapılır. Siyaset anayasanın, devletin bütün kurumlarının, kurallarının meşru kabul edildiği bir zeminde yapılır ki, buna demokratik siyaset diyoruz. Ama anti siyaset devleti, devletin kurumlarını, devletin kurallarını gayri meşru ilan ederek demokrasiye müdahale zemini hazırlama işidir. İşte Kemal Kılıçdaroğlu o günden buyana anti siyaseti kendine ilke ediniyor. Ve tüm kurum ve kuruluşlarının meşruiyetini kamuoyu nezdinde tartışmaya açıyor. Hâkim ve savcılara ağır hakaretler ediyor, gazetecilere ve sanatçılara ağır hakaretler ediyor, öğretmen ve çiftçileri hedefine koyan ithamlarda bulunuyor. Polislerimizi ‘sarayın polisi’ diyerek itibarsızlaştırma gayretine giriyor. Kendi anlayışında olmayan herkesi satılmış, yandaş, yalaka, iradesini satan olarak itham ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve etrafında toplanan avaneleri bu ülkede huzursuzluk iklimi oluşturmak istiyor. Bu son derece açık” diye konuştu.