Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan aday adayı işadamı İmdat Tufan, Kahramanmaraş'ı tüm yaşam alanlarıyla vatandaşın ve turizmin hizmetine sunarak Onikişubat ilçesini Türkiye'nin en mutlu insanlarının yaşadığı ilçesi haline getireceklerini söyledi.

Aday adaylığı çalışmalarını hiç durmadan sürdüren Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan aday adayı işadamı İmdat Tufan, projeleri hakkında Haber46'ya bilgi verdi. "Şehrimizin doğal güzellikleri olan yaylalarımıza ve turistik bölgelerimize ulaşımı kolaylaştıracak projeler geliştireceğiz" diyen Tufan "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın proje kapsamına alınması talimatını verdiği Ilıca yolunun yapımını Belediye olarak kendi imkanlarımızla tamamlayacağzı" şeklinde konuştu. Tufan "ılıca yolumuzu yaparkan güzergahı yeniden gözden geçirecek, virajlardan arındıracak ve her hava koşulunda kullanılmasını sağlayacağız" dedi.

Tufan şöyle devam etti:

"Aynı şekilde şehrimizin hazineleri olan Yeşilgöz, Başkonuş, Yavşan gibi yayla turizm alanlarımızında ulaşım yol sorunlarını  çözerek, yerinde rekrerasyon ve mesire alanlarını düzenleyeceğiz. Bu alanlarda engelliye uygun yaşam alanları da dahil ederek, buralardan faydalanacak vatandaşlarımızdan her herhangi bir ücret alınmadan hizmet vereceğiz . Aksu köprüsünden itibaren Hasancıklı köprüsü arasında bulunan sır Barajının beslenme havzasının çevresini mesire alanı ve park alanı piknik yerleri yürüyüş parkurları bisiklet yolları gibi çok amaçlı rekrerasyon alanına dönüştürerek günün her saati, dört mevsimin vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yine buralarda hiç bir ücret talep edilmeden hizmet verilecek şehrimizin modern görüntüsüne büyük oranda katlı sağlanacaktır.

İnsanlarımız işten arta kalan zamanlarını rahatlamak amaçlı bu bölgeleri daha sık kullanacaktır . Projemizi daha doğru tasvir etmek istenirse Adana Baraj yolu çevresi ve Mersin sahil yolu bu nprojemiz için örnek teşkil edebilir. Aynı zamanda bu alanlarda her yıl uygun tarihlerde bölgemizi ve ürünlerimizi tanıtacak organizasyonlar yapılarak şehrimize  turizm anlamında büyük oranda katlı sunulmuş olacaktır

Ülke genelinde ve uluslararası kamuoyunda daha bilinir Onikişubat ve Kahramanmaraş oluşturacağız . Yapmak istediğimiz projeler için her şeyimiz hazır yapmamız gereken tek şey samimiyetle Kahramanmaraş sevdasıyla çalışmaktır. Bu da bizde fazlasıyla vardır. Siyaset gençleşecek Onikişubat gelişecek dedik. Sözümüzü tutacak, şehrimiz için gece gündüz çalışacağız"