Gelecek sezon için bir yandan transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, güçlü rakiplerle yaptığı hazırlık maçlarıyla da dikkat çekiyor. İtalyan ekibi Inter ile oynanacak karşılaşma için hazırlıklarına devam eden Galatasaray, zorlu mücadele için hazır. Peki Galatasaray - Inter maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray - Inter maçı hakkında tüm bilgiler haberimizde...

Galatasaray'ın 2 Ağustos Pazar günü İtalya'nın FC Inter Milan takımı ile oynayacağı dostluk maçının biletleri satışa sunuldu.

yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, 2015-2016 sezonu öncesinde İtalya'nın FC Inter Milan takımı ile dostluk maçında karşılaşacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadele 02 Ağustos 2015 Pazar günü saat 20.00'da oynanacak ve maç D Smart 77. Kanal’dan naklen yayınlanacak.



FC Inter Maçı İçin Engelli Bilet Başvurusu

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da 02 Ağustos 2015 Pazar günü saat 20:00’da oynanacak olan Galatasaray – FC Inter maçının engelli biletleri için aşağıdaki elektronik formun doldurulması gerekmektedir.

Bu formu dolduran 260 kişiye engelli bilet hakkı sağlanacaktır. Formu dolduran 260 kişinin listesi resmi sitemizden kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Not: İsmi çıkan engelli taraftarlarımız için passolig kartı gerekmektedir. Kazananlar maç günü Aslanlı yol engelli gişesinden 10:00-17:00 arası tanımlamalarını yaptırabilirler.

Form için tıklayınız...



Avusturya Günlüğü: 30 Temmuz Perşembe 2015

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam bir antrenman maçı gerçekleştirdi.

Yerel saatle 18.00’de antrenman sahasında bir araya gelen oyuncularımız, ısınma hareketlerinin ardından sarı ve turuncu olmak üzere iki takıma ayrıldı.

Turuncu Takım’dan bir kişi fazla oynayan Sarı Takım, karşılaşmaya Eray İşcan, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Jem Paul Karacan, Sinan Gümüş, Emre Çolak, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz ve Sercan Yıldırım ile başladı.

Turuncu Takım ise Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Alex Telles, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Lukas Podolski, Bilal Kısa, Wesley Sneijder ve Umut Bulut ile sahada yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Sarı Takım, Sinan Gümüş ile iki gol bulurken Turuncu Takım, Wesley Sneijder’ın kullandığı köşe vuruşunda Lionel Carole ile ağları havalandırdı.

İkinci yarı öncesinde Sarı Takım’ın kalesine Alperen Uysal geçerken Turuncu Takım’ın kalesinde İsmail Çipe görev yaptı. Bilal Kısa ve Umut Bulut, Sarı Takım’a; Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz ise Turuncu Takım’a geçti.

Sarı Takım, ikinci yarıda Umut Bulut ve Sercan Yıldırım ile birer gol daha atarken Turuncu Takım, Lukas Podolski ile bir gol buldu.

Sarı Takım, antrenman maçından 4-2’lik skorla galip ayrıldı.

İstanbul’a dönen Semih Kaya’nın yanı sıra Hakan Balta ve Koray Günter idman maçında yer almadı.

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’nın Velden kasabasındaki çalışmalarını yarın sabah yerel saatle 10.00’da basın mensuplarına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayarak akşam saatlerinde Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İstanbul’a dönecek.

Takımımız, 1 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldikten sonra, İtalya’nın Internazionale takımı ile 2 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da dostluk maçında karşılaşacak.


Avusturya Günlüğü: 29 Temmuz 2015 Çarşamba / Akşam

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam bir antrenman gerçekleştirdi.

Basın mensuplarına kapalı olarak yapılan antrenman, fiziksel çalışmayla başladı.

Daha sonra gruplar hâlindeki pas ve top kapma çalışmasına geçilen antrenmanın ana bölümünde üç kaleli maç yapıldı.

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sağ dizine darbe alan Hakan Balta, hissettiği ağrı nedeniyle antrenmanın devam eden bölümünde tedbir amaçlı olarak dinlendirildi.

Semih Kaya ise daha önce planlanan tedavi programı doğrultusunda MR'ı çekilmek üzere İstanbul'a döndü.

Galatasaray Futbol Takımı, Velden'deki çalışmalarına yarın akşam yerel saatle 18.00'de basın mensuplarına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.