2020-2021 sezonunda 5 Ocak 2021 tarihinde başlayan  profesyonel liglerde 2. Transfer ve Tescil dönemi 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek. Ara transfer döneminin bitmesine az bir süre kala 2.Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 3 oyuncu ile yollarını ayırdı. Kadrosuna ise 2 oyuncu takviyesi yaptı.

Ara transfer döneminin bitmesine az bir süre kala Kahramanmaraşspor, son olarak Kocaelispor forması giyen Hakan Demirci ve Son 2 sezonda Kastamonuspor'da forma giyen 31 yaşındaki tercübeli oyuncu Alican Karadağ, ile  anlaştı.

Kahramanmaraşspor, devre arası transfer dönemindeki ilk icraatını orta sahaya yaptı. Kırmızı Beyazlı ekip, son olarak GMG Kastamonuspor’da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Alican Karadağ ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.  Transferi sosyal medyadan duyuran Kahramanmaraşspor: “Kahramanmaraşsporumuz, Kastamonuspor’dan orta saha oyuncusu Alican Karadağ ile 1,5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” açıklamasını yaptı.

 Kahramanmaraşspor 3 oyuncu ile yollarını ayırdı

 Kahramanmaraşspor, Fethiyespor'dan sezon başında kadrosuna kattığı tercübeli oyuncu Erdi Bakırcı, Eyüpspor'dan sezon başında kadrosuna kattığı 28 yaşındaki tecrübeli sol kanat oyuncusu Eren Taşkın'la  24 Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı takım kaptanı Hüseyin Cihan Avcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.