Survivor 2016 ünlüler takımının en önemli yarışmacılarından Serkan ERcan şok bir şekilde elenerek hayallerine veda etti. Ütopya yarışmasından tanıdığımız ve çelimsizliği ama çelimsizliğinin yanında bir o kadar da güçlü olmasıyla tanınan Serkan Ercan sakatlarak yarışmaya ve Survivor'a veda etti. Serkan dokunulmazlık oyunu sırasında hafta içinde sol dizini ciddi ve ağır bir şekilde sakatlamıştı. Bir süre sakat sakat oyunlarda oynayamaya çalışan ama  oynamayan Serkan, MR çekilmesi için hastaneye gönderilmişti.
Survivor 2016 Ünlüler takımında yer alan Serkan'ın MR sonucuna göre sol dizinde büyük bir hasar meydana geldiği öğrenildi. Bunun üzerinde Acun Ilıcalı'dan kötü haber geldi. Survivor 2016 Ünlüler takımından Serkan Ercan elendi. Ünlüler takımı bu haber ile şok yaşarken adeta güçlü ve bir o kadar da hırslı bir yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Survivor 2016 Ünlüler yarışmacısı Serkan Ercan kimdir?

Ünlü dağcı ve kaya tırmanışçısı Serkan Ercan, 6 Haziran 1981 tarihinde, İstanbul’da doğdu. Evli olan yarışmacı, ABD Utah’ın başkenti Salt Lake City’de yaşamaktadır.