Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

2-TZew

Uzun bir zamandır aralıksız mücadele eden yarışmacılar arasından geçtiğimiz hafta Sema Aydemir'in elenmesi ile birlikte takım eşitliği bozulmuş, bu nedenle haftalık takımlara geçilmişti.

Dokunulmazlık oyunlarının ardından bugün de ödül oyunu mücadelesi verildi.

3-Pyd8

Ogeday, Adem ve Atakan sakatlık ve rahatsızlıkları sebebiyle oynayamadı.

Bugün yarışmacılar televizyon için mücadele etti. Ayrıca mantarlı tavuk sarma, mücver, fırında patates, salata ve alman pastası olmak üzere yemek de ödüller arasındaydı.

6-Ozgi

 Ödül oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. İlk turu ünlüler, ikinci turu gönüllüler takımı kazandı ve en iyiler mücadelesine gidildi.

3 sayı alanın ödülün sahibi olacağı oyunda, galip gelen takım ünlüler oldu. Böylece ödülün sahibi de ünlüler oldu.

8-n8J6

Yarışmacılar ödülün tadını doyasıya çıkardı ve karnını doyurdu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Survivor'da ilk eleme adayı Hikmet oldu.

İkinci eleme adayı ise Evrim Keklik oldu.

Üçüncü eleme adayı Nisa Bölükbaşı oldu.

4. eleme adayı ise Anıl Berk Baki oldu.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Bu elemeden sonra finale yolculuk başlıyor. 10 kişi kalacaksınız. 2 elememiz var. Bunlar 1 haftanın biraz üzerinde gerçekleşecek. Bundan sonra bireysele geçiyorsunuz. Oyunlar çok artacak, buralarda sakatlık konusunda çok dikkat etmeniz gerekiyor. Sakatlanan herhangi bir yarışmacıyı yarışma dışı bırakmayacağız. Çok yakında değişik bir yarışma yapacağız. Detaylarını kısa sürede vereceğim, eğlenceli olacak. Sizi komple de streste tutmak istemiyoruz." dedi.

Acun Ilıcalı konseyde yarışmaya veda eden ismi açıkladı.

15-OK6b

Yapılan oylama sonucu adaya veda eden isim EVRİM oldu.