TDV, Kahramanmaraş Müftülüğüyle iş birliği yaparak şehir merkezi ve 6 ilçede ramazan sofraları kuracak. Ayrıca, teravih namazı öncesinde ve sonrasında çay ve lokma ikramı da yapılacak. Ramazan boyunca çocuklar için etkinlikler düzenlenecek ve muhtaç ailelere yardımlar yapılacak.

TDV'nin mobil ikram aracıyla 11 ilçede teravih namazı öncesinde ve sonrasında çay ile lokma ikram edilecek. Camiler, Kur'an kursları, konteyner kentler ve geçici barınma merkezlerinde mukabele yapılacak ve teravih namazı kıldırılacak.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, yaptığı açıklamada, 6 Şubat depreminden sonra ikinci ramazan ayını idrak edeceklerini söyledi. Kotan, Kahramanmaraş'ın 6 ilçesinde çadırlarda 3 bin 800 kişilik iftar verileceğini, ramazan boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini ve TDV tarafından yetimler başta olmak üzere muhtaç ailelere yardımların yapılacağını belirtti.

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde 3.8 Büyüklüğünde Deprem! Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde 3.8 Büyüklüğünde Deprem!

Kotan, şu bilgileri paylaştı: "Dulkadiroğlu, Onikişubat, Afşin, Elbistan, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde iftar çadırları kuracağız. Ayrıca, birçok ilçemizde fakir ve muhtaç durumda olan ailelere iftar yemeğini evlerine ulaştırmaya çalışacağız. Depremde yakını vefat eden din görevlilerimize de iftar vereceğiz. Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlikte Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı, orta hasarlı ve yıkılmış durumda bulunan camilerin imarı ve inşası için şehrimizin kanaat önderleri ve iş insanlarıyla istişare programları düzenleyeceğiz. Ayrıca gençlik koordinatörlerimiz, ilçelerimizdeki pansiyonlu okullarda iftarlar düzenleyecek."